2019-05-08 05:20:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Barátjának szüksége van az ön tisztán látására

Napi horoszkóp május 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma az ön második sorsterületén együttáll a Merkúr az Uránusszal, önnek briliáns ötlete támad, mellyel anyagi helyzetére megoldást talál. Rendkívül kreatív nap a mai, koncentrálni viszont nehezére eshet.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön első sorsterületén tartózkodik ma a Merkúr és az Uránusz, felfokozott szellemi aktivitása ideges tüneteket okoz. Ennek jelentkezésekor végezzen lazító gyakorlatokat és egyszerűen hagyja a dolgokat a maguk módján zajlani, anélkül, hogy túlzottan izgatná magát miattuk.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold belépett az ön második sorsterületére, ön ma könnyedén tud üzleti tárgyalásokat lebonyolítani. Megkönnyíti a helyzetét a a Merkúr együttállása az Uránusszal, amivel ön még a homokot is el tudná adni a sivatagban.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma az ön jegyében tartózkodik, azaz otthon van. Ma nagyon befolyásolható mások által, érzékeny ösztönössége nagyon kitárulkozónak mutatja mások felé, érzelemvilága rányomja a bélyegét az egész gondolkodására. Negatív hatásként mutatkozhat ma túlzottan nosztalgikus hajlama.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma olyan ötlettel áll elő munkahelyén, hogy mindenki meghajol az ön kimagasló, szárnyaló, jövőbelátó képességein. A cégnél ön pótolhatatlan, mert nem a jól bevált rutin foglya, hanem egész nap szikrázó ötletei pattannak ki fejéből, ha nincs ideje mindezt elmondani, jegyezze le ötleteit, mert ezek csak ritka és áldott pillantok termékei.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr az Uránusszal együttáll az ön kilencedik sorsterületén. Ma szívesen megmutatja elmélyült tudását valamely tárgyban. Vágyik arra, hogy elképzelését meggyőzően adja át, vágyik a sikerre!

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Most váratlan helyzetbe kerül, egy ismerőse vagyon- illetve hagyatéki ügyeit intézi. Barátjának szüksége van most az ön tisztán látására, önt pedig elégedetté teszi a jó cselekedet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most váratlanul feltűnhet valaki a múltjából, ahogy meglátja, most sem hagyja hidegen az illető! Rengeteg emléket idéz fel önben ez a véletlen találkozás, és mivel ez az ön hetedik sorsterülete érintett, lehetséges, hogy lesz folytatás.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma ön pótolhatatlan a munkahelyén, olyan remek ötletekkel sziporkázik a kollégái előtt, hogy azonnal kivívja a többiek elismerését – ez remélhetőleg az anyagiakban is megmutatkozik majd!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nézeteltérései támadhatnak ma közösen kezelt pénzügyeit illetően, még a lopás vagy a zsarolás lehetősége is fennáll. Valószínűleg majd jobban oda kell figyelnie az érintett kapcsolatra, főleg ahhoz ahogyan, hozzááll, nem is a pénzügyekre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Legyen ma óvatos vezetés közben, heveskedő hajlama ma balesethez vezetheti, fogja vissza magát, nehogy hibázzon. Kommunikációja ma pergő ritmusú, és nem tűri meg maga körül a lassabban gondolkodókat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön uralkodója, a Neptunusz kellemes fényszöget zár be a Nappal, lelkileg teljesen rá van hangolódva a spirituális világra, és idealizmusa ma fokozottan érvényre is jut.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: